Doruto Jake Naffi Nilam Candy Ramiro home in memoriam foto's Blog Artikel DvhN 20-02-2014.pdf OrionM Roots Xavi Omara Lucas Teun Tzigana Chico

Liefde op het eerste gezicht...

Xavi was net drie maanden oud toen mijn zus en ik naar Brabant reden om bij een Spaans veulen te gaan kijken. We waren helemaal niet op zoek naar een veulen, maar dit bijzondere dier leek zich al via de advertentie aan ons op te dringen. Terplekke was het snel duidelijk; deze kleine charmeur moest en zou in de familie opgenomen worden.

Happy Xavi! Met zijn 1.68 is hij uitgegroeid tot een imposante knuffelbeer met een klein hartje. Blij en gemoedelijk kijkt hij de wereld in, maar vergis je niet in het Spaanse temperament dat door zijn aderen stroomt!

Een wat ongelukkige combinatie van lichamelijke eigenschappen samen met zijn loyale karakter en hoge pijngrens heeft ons doen besluiten om Xavi met vervroegd pensioen te laten gaan. Hij heeft lang genoeg zijn best gedaan. We zijn erg blij zo’n mooie plek voor hem te hebben gevonden, waar hij hopelijk nog vele jaren meegaat, vrolijk als altijd.