Doruto Jake Naffi Nilam Candy Ramiro home in memoriam foto's Blog Artikel DvhN 20-02-2014.pdf OrionM Roots Xavi Omara Lucas Teun Tzigana Chico

Wij hebben Roots gekregen op 31 augustus 2012. Volgens haar paspoort was zij toen twaalf jaar, maar toen de tandarts kwam bleek dat zij veel ouder was. Ze is nu ongeveer 25 jaar oud. Ook haar ras is niet bekend, maar ze is vermoedelijk een kruising tussen een draver en new forest.

Toen wij Roots net kregen was zij heel druk. Ook met rijden was zij niet braaf. Wij kwamen er toen achter dat zij een rugblessure had opgelopen door een slecht passend zadel van de vorige eigenaar. Tijdens haar herstel hebben wij veel grondwerk gedaan waardoor zij steeds beter ging luisteren. Toen wij weer mochten rijden ging dit ook steeds beter. Roots vond alles leuk om te doen, dressuur en springen, maar van buitenritten werd zij het gelukkigst. Wij hebben dan ook veel buitenritten gemaakt, zowel in het bos als op het strand. De laatste tijd geeft zij aan geen plezier meer te hebben in het rijden. Daarom hebben wij besloten dat zij van haar pensioen mag gaan genieten.