home Blog © 2011-2018 ontwerp maatwerkwebdesign

Omar, 3 juni 1996 - 17 januari 2017

Zo onverwacht, en zo snel. 's Morgens was er nog niets aan de hand. 's Middags voelde je je niet helemaal lekker. 's Avonds stonden we machteloos toe te kijken, hoe er iets zo vreselijk mis ging in je lijf, dat er nog maar één antwoord mogelijk was.

En nu moeten we verder zonder jou. Ik weet nog niet hoe dat moet. Het doet zo ontzettend pijn. Ons leven samen was zo waardevol.

Dankjewel voor alles wat je me geleerd hebt.

Dankjewel voor alles wat je me gegeven hebt.

Dankjewel voor alles wat je voor me gedaan hebt.

Dankjewel voor je onvoorwaardelijke liefde.

Dankjewel voor alles.

Rust zacht m'n allerliefste grote vriend.Omar is al bij mij sinds hij net 3 jaar was. Hij was toen net gecastreerd en zadelmak gemaakt.

Sinds we samen zijn hebben we ongelooflijk veel meegemaakt, positief en negatief. Dat is absoluut teveel om hier allemaal te gaan noemen, maar het heeft ons zeer gevormd tot het hechte team wat we nu zijn. We zijn nu zeer innig met elkaar verbonden, we're soalmates. Omar beschermt mij, helpt mij, geeft me wijze levenslessen, en neemt me mee op zijn wandelingen door het bos. Op deze wandelingen moet ik hem er vaak even aan herinneren dat hij zijn rug goed moet gebruiken voor mij. In z'n enthousiasme, als hij mag gaan draven, vergeet hij dan meestal even, dat ik hem anders niet goed meer rijden kan vanwege mijn heupprothese.

Omar neemt zijn taak als mijn beschermheer en helper soms zo serieus, dat het dan zwaar op hem kan drukken. Daarom heeft hij misschien Jake op ons pad laten komen, want die kan er dan altijd weer een vrolijke noot tussendoor gooien. Verder ondersteunt Jake Omar in zijn leiderschap, en zijn het vrienden voor het leven, door dik en dun.


Monique

In Memoriam OMAR is overleden op 17 januari 2017