home Blog © 2011-2018 ontwerp maatwerkwebdesign

Dean is ingeslapen op 8 juni 2015


Lieve Dean,

Diep respect hebben we voor de wijze waarop je tot het laatst vrolijk en vriendelijk bent gebleven. Je vechtlust en doorzettingsvermogen zullen we nooit vergeten. Rust zacht allerliefste grote topper.


Toen ik besloten had dat Nilam bij mij zou komen, dacht ik dat het ook wel heel leuk zou zijn als Bert een eigen paard zou hebben. Ik durfde dat niet hardop te zeggen, maar Dean voelde het  haarfijn aan. Als ik bij Nilam was te kijken (die toen nog niet gespeend was), dan kwam Dean steeds solliciteren dat hij degene was die wel samen met Nilam bij ons wilde komen. Ik kon dat niet negeren, en heb over Dean aan Bert verteld. Nadat Bert mee geweest is voor een kennismaking met Dean was het voor hem ook snel duidelijk dat zij bij elkaar horen. Zo is Dean met z'n neefje Nilam mee verhuisd naar Nederland en maakt ons paardengezin kompleet. Bert hoopt in de toekomst heerlijke wandelingen met Dean te gaan maken in het bos, samen met Nilam en mij.

Zelf is Dean van plan op den duur het leiderschap over te nemen. Toen hij nog hengst was gingen zijn ambities echter op een verkeerde manier met hem aan de loop. Maar na zijn castratie is hij in de leer gegaan bij Omar, die hem de fijne kneepjes van het vak op een geweldige manier bijbrengt.

Monique

In memoriam